Шановні колеги, автомобілісти!

Поздоровляю Вас із професійним святом!
Автомобіліст - професія особлива, зі своєю романтикою, своїм традиціями, характером і укладом. Недарма в народі про неї складено стільки чудових пісень і історій. Це дуже напружена і одночасно почесна праця, що вимагає високої фізичної й емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь, гордість за свою професію мають особливу значимість.

Роль працівників автомобільного транспорту в житті неоціненна. Тони, що доставляються щодня вами, різних вантажів, сировини для виробничих підприємств, будівельних матеріалів, промислових і продовольчих товарів і багато чого іншого - усе це необхідно для забезпечення нормального функціонування як ділової, так і культурної, і соціальної сфери. Саме Ви задаєте трудовий ритм, забезпечуєте стабільну роботу всьому господарству країни.

Сьогодні на долю автомобільного транспорту, особливо на міжнародні перевезення, приходяться значні обсяги перевезених у країні вантажів і пасажирів. Сумлінна і надійна робота автотранспорту багато в чому визначає стійке функціонування підприємств галузей народного господарства, життєдіяльність міст і селищ, забезпечує найрізноманітніші потреби людей.

Життя ставить перед автомобілістами безліч нових складних задач, вам приходиться працювати в непростих економічних і соціальних умовах. У той же час це дало можливість активізувати роботу автотранспортних підприємств, розкрити величезний потенціал галузі міжнародних перевезень, з'явилися нові перспективи для тих, хто бажає і вміє трудитися професійно, почуваючи високу відповідальність за свою діяльність.

У цей святковий день прийміть самі теплі слова подяки за вашу сумлінну працю. Упевнено, що ви зумієте перебороти всіх труднощі на своєму шляху! Бажаю вам міцного здоров'я, сімейного благополуччя, добрих доріг, безаварійної, успішної і стабільної роботи на благо України.

 

З повагою,

Голова Ради, Президент

Асоціації Міжнародних Автомобільних

перевізників України

Леонід Костюченко