АсМАП
 
 АССОЦИАЦИЯ МЕЖДУНАРОДНЫХ АВТОМОБИЛЬНЫХ ПЕРЕВОЗЧИКОВ УКРАИНЫ
  26.11.2005 На даний момент ведеться розробка нового сайту АсМАП України! Для огляду сайту натисніть на цю новину!    
 
Общая информация:

Для членов АсМАП:

Информация


Информация раздела Отдел безопасности:

(последнее обновление: 05.10.2005)

05.10.2005

Шановні перевізники!


З врахуванням побажань міжнародних автоперевізників, які висловлюються на регіональних зборах учасників АсМАП України, для надання довідок та консультацій працівниками Секретаріату запроваджено гарячу телефонну лінію.

Зателефонувавши на номер (044) 201-54-75 та стисло виклавши суть проблеми Вас з’єднають з компетентним працівником Секретаріату, який надасть відповідь на конкретне питання.

Якщо на момент Вашого звернення за різних причин працівник компетентний у тому чи іншому питанні буде відсутнім на місці - з Вами зв’яжуться пізніше за координатами, які Ви залишите.

только для зарегестрированных пользователей31.05.2005
З 16 по 20 травня ц.р., у пункті пропуску Ягодин працівниками Секретаріату АсМАП України проводилось опитування міжнародних автоперевізників стосовно існуючих проблем перетину кордону та роботи терміналу «автопорт Ягодин»

только для зарегестрированных пользователей04.03.2005

Шановні перевізники!

Нагадуємо Вам, що для спрощення процедури пропуску до приміщення Секретаріату представників організацій-учасників АсМАП України прийнято рішення про оформлення постійних перепусток для їх керівників та одного із заступників (або особи, яка постійно відвідує структурні підрозділи Секретаріату).

Для оформлення перепусток необхідно подати заявку на ім’я президента АсМАП України, в якій слід вказати прізвище, ім’я, по батькові та посаду особи (українською мовою), на яку необхідне оформлення перепустки, разом із фотографією розміром 3X4 см.

Довідки та уточнення можна отримати за телефоном: 201-54-51.




Учебно-консультационный центр   УГЦТС ЛИСКИ   Спеціальний підрозділ міліції охорони “Титан”
www.iru.org