АсМАП
 
 АССОЦИАЦИЯ МЕЖДУНАРОДНЫХ АВТОМОБИЛЬНЫХ ПЕРЕВОЗЧИКОВ УКРАИНЫ
  26.11.2005 На даний момент ведеться розробка нового сайту АсМАП України! Для огляду сайту натисніть на цю новину!    
 
Общая информация:

Для членов АсМАП:

Информация


Информация раздела Пресс-служба:

(последнее обновление: 14.11.2005)

14.11.2005
11 листопаду 2005 року відбулася робоча зустріч Міністра Транспорту та зв’язку України з Радою АсМАП України та членами Правління ВААП.

11.11.2005

10 листопада 2005 року відбулася чергова Звітна конференція делегатів учасників АсМАП України

27.10.2005

26 жовтня відбулися фінальні змагання Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності водіїв АсМАП України.

У змаганнях з міні футболу, у запеклій боротьбі з Львів’янами перемогу одержала команда Закарпаття, а загальну командну перемогу у Конкурсі одержало підприємство ТОВ «Орлан-Транс-Груп», м. Київ. Друге місце одержало ВАТ «Укртранс» з Києва, а почесне третє місце поділили рівненчани та львів’яни, «Камаз –Транс-Сервіс» і «Орлан – Транс».

Більш детальну та цікаву інформацію можна знайти на шпальтах журналу «УкрАвтоКонтинент» та у телепередачі «Автоконтинент».

Зараз для Вашої уваги маленький фоторепортаж

20.10.2005

Первый в истории автокараван прибыл 17.10.2005 в Брюссель, фактически снова открыв древний "Шелковый путь", который позволит удовлетворить растущие коммерческие потребности экономики европейских, азиатских и американских стран в жизнеспособных транспортных альтернативах в условиях чрезмерной перегрузки китайских портов и резкого увеличения тарифов на перевозку грузов морским транспортом

только для зарегестрированных пользователей14.10.2005

Сьогодні відбулася робоча зустріч Президента АсМАП України, членів Ради Асоціації з керівництвом Міністерства Транспорту та зв’язку України та Головної державної автотранспортної інспекції

только для зарегестрированных пользователей26.09.2005

11-12 сентября состоялась 6-я Международная ялтинская конференция VI Международная конференция «МЕЖДУНАРОДНЫЕ АВТОМОБИЛЬНЫЕ ПЕРЕВОЗКИ – ПРОБЛЕМЫ, ПУТИ ИХ РЕШЕНИЯ И ПЕРСПЕКТИВЫ РАЗВИТИЯ»

16.09.2005

ЗВЕРНЕННЯ

перевізників на прикордонному переході Тиса

23.08.2005

Шановні перевізники!

Від імені Ради Асоціації Міжнародних Автомобільних перевізників України та від себе особисто поздоровляю Вас з Днем незалежності України !

Це свято об’єднує стародавнє прагнення українського народу до самостійності та соборності. День незалежності - свято, яке несе у кожну українську родину віру у краще майбутнє і впевненість у завтрашньому дні.

З нагоди Дня незалежності України бажаю Вам міцного здоров’я, родинного щастя та завжди чистого мирного неба над головою. Хочу щоб кожен наступний день приносив благополуччя, успіхи та радощі. Нехай Ваша праця буде плідною і корисною для держави та нашої Асоціації, а дім Ваш – хай завжди буде повною чашею !

З величезною повагою,

Голова Ради,

Президент Асоціації Міжнародних Автомобільних перевізників України

Леонід Костюченко

19.08.2005

С целью урегулирования ситуации, сложившейся последнее время с оформлением итальянских виз, 18 августа 2005 года состоялась встреча Вице – президента и заместителя председателя Совета АсМАП Украины с консулом Итальянской республики.

17.08.2005

16 августа в 17 часов, ко времени получения результатов по рассмотрению документов для получения виз профессиональных водителей представители АсМАП Украины с перевозчиками прибыли к посольству Итальянской республики в Украине.

01.07.2005
Щодо участі у проекті "Транспортний комплкс України"

08.06.2005

Звіт про візит робочої групи АсМАП України до Республіки Польща.

только для зарегестрированных пользователей06.05.2005

Шановні колеги, співвітчизники !
Дорогі ветерани !


Поздоровляю Вас із великим святом всіх поколінь і багатьох народів – з днем 9-ого травня, з 60–ю річницею Великої Перемоги у Великій Вітчизняній Війні !

Наша з Вами багатостраждальна Українська земля полита кров’ю солдатів і офіцерів, які з великою скорботою у 41- му році відступали під натиском ворога, і тих радянських воїнів, які вже у 44-му визволяли рідну Україну від фашистських загарбників. За часи окупації тисячі тисяч мирних жителів з нашої землі було поневолено до германського рабства, багато було полонених, загиблих у концтаборах. Лише неосяжна любов до рідної землі та героїзм наших співвітчизників дозволили повернути свободу на нашу землю.

Великий тягар заради Перемоги несли на собі воїни – автомобілісти, забезпечуючи всім необхідним фронт і тил. Це ті, хто у блокадному Ленінграді ішов по «дорозі життя», хто форсував Дніпро, ті, хто визволяв Європу і штурмував Берлін.

Тому, згадуючи травень 45 –го, наш святий обов’язок бути достойними пам’яті загиблих та померлих за ті страшні та тяжкі часи.

Сьогодні треба толерантно відносилися і до тих, хто воював за самостійну Україну. Це вимога часу заради порозуміння та примирення.

Вічна пам‘ять героям, тим, хто поклав своє життя на полях боїв Великої Вітчизняної заради світлого майбутнього України.

Низький уклін Вам, дорогі ветерани від вдячних поколінь!


З великою повагою до Вас,
Голова Ради, президент
Асоціації Міжнародних
Автомобільних
перевізників України

Леонід Костюченко

01.05.2005

Шановні перевізники, колеги!

У ці весняні сонячні дні, прийміть мої найщиріші вітання зі світлим святом Великодня!

Христове Воскресіння – це велика та чудова подія, яка відбулася понад дві тисячі років тому та відрізняє нашу святу віру від інших релігій. Свята Паска являє собою оновлення природи, новоутворення роду людського, переживання Царствія Божого, яке прийшло у силі. Віра у воскресіння Сина Божого Ісуса Христа – це основа основ світу та православ’я на землі, початок примирення, зруйнування смерті і віра у вічне життя. Як розквітає на нашій багатій і щедрій Української землі довгоочікувана весна, так квітнуть наші спраглі добра душі у передчутті одного із найбільших свят року. Нехай ці весняні дні запам’ятаються Вам як погідні, щирі, сповнені спілкування із найближчими та найріднішими людьми. Від імені Ради Асоціації Міжнародних Автомобільних перевізників України, від себе особисто, з великою приємністю та від щирого серця бажаю Вам, любові і миру, які допоможуть подолати усі негаразди, перемогти труднощі, досягнути вищого ідеалу, даного життям і діяннями Христа. Нехай весняний подих теплого вітерцю наповнює Вашу оселю щастям і злагодою, добробутом і здоров’ям. Хочу щоб назавжди з Вами та Вашою родиною перебувало благословення Господнє. Нехай на вранішнє “Христос воскрес!”, лунає міцне та стоголосне крещендо - “Воістину воскрес!”. І нехай так буде вічно!


З великою повагою до Вас,
Голова Ради, президент
Асоціації Міжнародних
Автомобільних
перевізників України

Леонід Костюченко

только для зарегестрированных пользователей19.04.2005

Генеральная Ассамблея МСАТ

Кишинев, 14-15 апреля 2005 года

только для зарегестрированных пользователей11.04.2005
Інформація про створення Головної державної інспекції на атомобільному транспорті в Україні.

29.03.2005

Шановні перевізники!


В Секретаріат АсМАП України надійшов лист Департаменту контррозвідувального захисту економіки держави Служби Безпеки України стосовно виявлення фіктивних документів (сертифікати відповідності транспортних засобів, свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів), які надаються керівниками вітчизняних автопідприємств з метою отримання дозволів або книжок МДП. Доводимо до Вашого відома зазначений лист для попередження порушень чинного законодавства та врахування в подальшій роботі.

только для зарегестрированных пользователей28.03.2005
Заседание Круглого стола "Международные автомобильные перевозки — проблемы и пути их решения"

24.03.2005

Розпочато роботу гарячої лінії Ради імпортерів при КМУ.

На всі питання стосовно експортно-імпортної діяльності, у тому числі на питання пов’язані з міжнародними автоперевезеннями Вам нададуть компетентну відповідь фахівці ДМСУ, СБУ, Прикордонної служби, представники Ради імпортерів.

(044) 256-7181 - багатоканальний з 8.00 до 22.00 крім суботи та неділі.

Більш детальна інформація на сайті : www.radaimporteriv.com.ua

только для зарегестрированных пользователей17.03.2005

Шановні перевізники – учасники АсМАП України!

До Міністра транспорту та зв’язку України, Секретаріату АсМАП України, членам Ради АсМАП України надійшов лист Голови регіональної Ради АсМАП Київської області. Своє відношення до змісту цього листа висловили члени регіональної Ради Києва.

Думки перевізників у цих двох листах, м’яко – кажучи протилежні. Тому хотілося б почути і Вашу особисту думку з приводу змісту листів регіональних Рад Києва та Київської області.

(Звертатися на сайті до лінку «Гарячая линия»)

Особливо звертаємо увагу на те, що 25 березня буде проходити круглий стіл за участю представників Ради та Секретаріату АсМАП України, Міністерства транспорту та зв’язку України, Державної Митної Служби України (відповідних служб, яки розташовані на державному кордоні у пунктах пропуску), Державної служби автомобільних доріг, Державної прикордонної служби України, ДДАТ, УДП «Укрінтеравтосервіс», тому Ваш погляд на проблеми, яки окреслені у вищезгаданих листах буде дуже корисним для конструктивної розмови під час цієї зустрічі.

Окремо публікуємо інформацію для ЗМІ прес-служби Мінтрансзв’язку.

Прес-служба АсМАП України.

08.02.2005
8 лютого 2005 року Міністр транспорту та зв’язку України Євген Червоненко зустрівся з Головою Ради, президентом Асоціації Міжнародних Автомобільних перевізників України Леонідом Костюченком та членами Ради АсМАП України

04.01.2005

Шановні перевізники!

Чергова програма "Автоконтинент" вийде у ефір 8 січня 2005 року о 8 год. 10 хв. ранку.

31.12.2004

Шановні колеги, друзі !

З великою приємністю від імені Ради Асоціації Міжнародних Автомобільних перевізників України та від себе особисто вітаю Вас з чарівними зимовими святами – з Новим Роком та Світлим Різдвом Христовим!

По традиції, згадуючи рік який минає, пам’ятається і добре і погане, але я впевнений, що звичайно ж кращого, корисного та приємного у минулому році було набагато більше.

Від душі бажаю Вам у Новому 2005 році здійснення всіх найзаповітніших мрій і побажань. Хай у Новорічну і Різдвяну ніч зійде до Вашої оселі та Ваших близьких Господнє благословення, яке додасть сил, наснаги та наповнить Ваші серця і душі Різдвяною святістю!

Хочу щоб у житті кожного з Вас були родинний затишок та любов, вірні та надійні друзі, цікава та плідна праця заради блага нашої рідної України.

Нехай здоров’я буде міцним, а щастя постійним та невичерпним.

Не втрачайте оптимізму, крокуйте по життю впевнено,здобутків та удачі бажаю всім Вам!

З Новим Роком Вас, з новим щастям!

З повагою,
Голова Ради,
Президент АсМАП України

Леонід Костюченко

07.12.2004

З листопада 2004 року компанія "Остра-Київ" працює під ім'ям - Акціонерна страхова компанія "ІНГО Україна"

01.12.2004

Звернення Ради АсМАП України
до учасників Асоціації Міжнародних Автомобільних
перевізників України

29.11.2004
Лист Генерального директора фірми «Камаз-Транс-Сервіс», секретаря Ради АсмАП України Сергія Чалого.

09.11.2004
8 листопаду 2004 року відбулося підписання двосторонній угоди про співробітництво і взаємодопомогу між Асоціацією Міжнародних Автомобільних перевізників України (АсМАП України) и Асоціацією міжнародних експедиторів України (АМЕУ).

29.10.2004

З ДНЕМ АВТОМОБІЛІСТА !!!

только для зарегестрированных пользователей25.10.2004
ГУ МВД Украины в Киеве возбудило уголовные дела в связи с ночными инцидентами в ЦИК

только для зарегестрированных пользователей19.10.2004

Інформація щодо роботи Конференції делегатів АсМАП України.

только для зарегестрированных пользователей13.09.2004
8-9 сентября в Крыму состоялась V-я Международная конференция, «Международные автомобильные перевозки – проблемы, пути их решения и перспективы развития».

18.06.2004
Всеукраїнська нарада “Про стан аварійності на автотранспорті та заходи по її попередженню”.

только для зарегестрированных пользователей02.06.2004
31 мая состоялась 2-я Международная Интернет-конференция «Проблемы автоперевозчиков на дорогах».

только для зарегестрированных пользователей13.04.2004
Вітання зі світлим святом Великодня від Президента АсМАП України.

только для зарегестрированных пользователей26.03.2004
Підсумки роботи українсько – італійської Змішаної комісії.

19.03.2004

"Международные автоперевозки — проблемы и решения"
Круглый стол АсМАП
(Версия журнала "Транспорт")

31.12.2003

Шановні колеги, друзі!

Настає 2004 рік.


З великою приємністю від імені Ради Асоціації та від себе особисто вітаю Вас з Новим Роком та Світлим Різдвом Христовим!

По традиції, згадуючи рік який минає, згадується і добре і погане, але я впевнений, що звичайно ж кращого, корисного та приємного у минулому році було набагато більше.

Ми з Вами, як у одній великій родині, перенесли все і разом перемогли!

Від душі бажаю Вам у Новому році здійснення всіх найзаповітніших мрій і побажань. Хай у Різдвяну ніч зійде до Вашої оселі та Ваших близьких Господнє благословення, яке додасть сил, наснаги та наповнить Ваші серця і душі Різдвяною святістю!

Нехай у житті буде родинний затишок та любов, вірні та надійні друзі, цікава та плідна праця заради блага нашої рідної України.

Хай здоров’я у Вас буде міцним, а щастя постійним та невичерпним.

Не втрачайте оптимізму, крокуйте по життю впевнено, здобутків та удачі бажаю всім Вам!

З Новим Роком Вас, з новим щастям!

З повагою,


Голова Ради,
Президент Асоціації
Міжнародних Автомобільних
перевізників України

Леонід Костюченко

только для зарегестрированных пользователей31.10.2003
Информация о Конференции АсМАП Украины на телевидении 31.10.03.

1. ICTV «Деловые факты» 7.50
2. УТ-1 «Новини» 21.00


Информация о Конференции АсМАП Украины на телевидении 03.11.03.

1. СТБ "Вікна". Бизнес 20.40

26.10.2003
Поздоровлення Президента АсМАП України до професійного свята – “Дня працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства”.

25.09.2003
РЕЗОЛЮЦИЯ IV-й Международной конференции «Международные автомобильные перевозки: проблемы и пути решения. Особенности МАП в странах по маршруту Великого Шелкового Пути».

24.08.2003
Поздоровлення Голови Ради, президента АсМАП України
міжнародним автоперевізникам з нагоди Дня незалежності України.

только для зарегестрированных пользователей22.08.2003
Про підробку протоколу №1 зборів засновників АсМАП України
ПОСТАНОВА про притягнення як обвинуваченого

17.07.2003

Увага!


Сьогодні 17.07.03 о 23.05 на Першому Національному (УТ-1) ТРК "Ера" у прямому ефірі в програмі Василя Климчука "Погляд" відбудеться розмова з Головою Ради, Президентом АсМАП України Леонідом Костюченко.

только для зарегестрированных пользователей06.06.2003

Читающим «Тракер» предназначается.

03.06.2003
«Наїзд» на автоперевізників або Хто з узбіччя править.

03.06.2003
Сегодня - 3 июня 2003 года, Судебной палатой по рассмотрению хозяйственных дел Верховного Суда Украины удовлетворены кассационные жалобы АсМАП Украины, ЗАО АТП-11263 и ОАО «Экспотранс» на постановления апелляционной и кассационной инстанций.

02.06.2003
Звернення учасників позачергових Загальних зборів членів Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України до Голови Верховної Ради України

02.06.2003
Звернення учасників позачергових Загальних зборів членів Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України до Генерального прокурора України

02.06.2003
Доповідь Голови Ради, президента АсМАП України до п. 2 порядку денного позачергових Загальних зборів членів АсМАП України 30 травня 2003 року

02.06.2003
Доповідь Голови Ради, президента АсМАП України до п. 1 порядку денного позачергових Загальних зборів членів АсМАП України 30 травня 2003 року

27.05.2003
УХВАЛА Києво-Святошинського районного суду Київської області від 19 травня 2003 року.

16.05.2003
Лист Заступника Державного секретаря МВС України Коляди П. В.

14.05.2003
12 травня 2003 року ВЕРХОВНИЙ СУД УКРАЇНИ *УХВАЛА*

08.05.2003
Киев. 7 мая. ИНТЕРФАКС-УКРАИНА - Затягивание конфликта вокруг Ассоциации международных автомобильных перевозчиков Украины (АсМАП).

08.05.2003
Лист Генеральному прокурору України державному раднику юстиції 1 класу Піскуну С.М

29.04.2003
В 10 часов утра справедливость наконец - то восстановилась

29.04.2003
Письмо Министра транспорта Ураины Генеральному Секретарю МСАТ

26.04.2003
Мартін Мармі, Генеральний секретар МСАТ Пану Віктору Януковичу Прем'єр-міністру України

25.04.2003
25 апреля произошел захват здания Ассоциации Международных Автомобильных перевозчиков Украины.

21.04.2003
Руководство Ассоциации Международных автомобильных перевозчиков Украины, все сотрудники секретариата АсМАП от души поздравляют с юбилейным Днем Рождения Начальника Департамента TIR Валентина Васильевича Кодруль!

10.04.2003
Отправление контрейлерного поезда «ЯРОСЛАВ»

09.04.2003
Подписание Договора о сотрудничестве и координации действий между Украинским Союзом Промышленников и Предпринимателей и Ассоциацией Международных Автомобильных перевозчиков Украины.

08.04.2003
Принятие Верховной Радой Закона Украины отменяющего взимание местных сборов с транзитного транспорта в приграничных областях. Пресс-релиз.

07.04.2003
7 квітня поточного року президент УСПП Анатолій Кінах та президент Асоціації Міжнародних Автомобільних перевізників України (АсМАП України) Леонід Костюченко підписали угоду про співробітництво та координацію дій між обома організаціями.

01.04.2003
Сообщение пресс-службы АсМАП Украины.

13.03.2003
Сообщение пресс-службы АсМАП Украины. 5 марта 2003 года, Высший хозяйственный суд Украины в составе коллегии судей рассмотрел кассационную жалобу АсМАП Украины, подписанную Президентом Ассоциации Международных Автомобильных перевозчиков Украины Леонидом Михайловичем Костюченко, на постановление Апелляционного хозяйственного суда города Киева от 25.02.2003 года по делу № 23/660 и принял решение ее удовлетворить...

06.03.2003
Итоги переговоров делегации Министерства транспорта Украины с делегацией Министерства инфраструктуры Республика Польша. Пресс-релиз АсМАП Украины

27.02.2003
О ПОВЫШЕНИИ ЗАЛОГОВОЙ СУММЫ ЧЛЕНАМИ АСМАП УКРАИНЫ.Пресс-релиз.

28.12.2002
Нас вітають з новорічними та різдвяними святами...

26.12.2002
Ответ Генерального Секретаря МСАТ М. Марми на запрос АсМАП Украины

16.12.2002

К ситуации в России

01.11.2002
Вища урядова телеграма президенту АсМАП України Костюченку Л. М.

24.10.2002
C днем автомобіліста і шляховика!

11.10.2002
10 октября 2002 года состоялось очередное Общее собрание членов АсМАП Украины.

03.10.2002
2-го октября нынешнего года состоялось расширенное совещание (круглый стол) представителей Министерства Транспорта Украины и Ассоциации Международных Автомобильных перевозчиков Украины.

23.09.2002
Десятое заседание Комитета Всемирной организации автомобильного транспорта (МСАТ, IRU - Женева) по связям с СНГ.

12.09.2002
7 сентября 2002 года исполнился ровно год, со дня избрания Президентом Ассоциации Международных Автомобильных перевозчиков Украины Леонида Михайловича Костюченко

11.09.2002
О ЧЕМ МОЛЧИТ ЯРОШЕНКО

07.09.2002
С 20 по 23 августа Ассоциацию Международных Автомобильных перевозчиков Украины и Учебно-консультационный центр АсМАП Украины посетила с рабочим визитом Председатель экспертной комиссии Всемирной Автотранспортной Академии IRU госпожа Мишель Лонгпре.

14.08.2002
Звернення Голови Ради, президента Асоціації Міжнародних Автомобільних перевізників України до керівників підприємств, яки підписали Установчий договір 12.11.1991 року.

14.08.2002
Сообщение пресс-службы АсМАП Украины. 15:00., 14 августа 2002 года. Сегодня на интернет сайте «Украинский перевозчик» появилась информация

13.08.2002
УХВАЛА №23\6б0 31.07.2002р. За позовом Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України

12.08.2002
ПОСТАНОВА Колегія суддів Київського апеляційного господарського суду розглянула апеляційну скаргу Відкритого акціонерного товариства "АІТ" на рішення Господарського суду м. Києва від 11.04.2002 p. у справі №38/59

19.07.2002
Сообщение пресс-службы АсМАП Украины "Об отмене местных сборов с польских автоперевозчиков на территории Украины и об отмене компенсационного сбора с украинских автоперевозчиков на территории Польши."

22.06.2002
III Международный практический семинар АсМАП Украины

15.06.2002
Заседание комитета ЕКМТ

14.06.2002
Камаз Транс Сервис - первый обладатель сертификата ISO 9001

10.06.2002
Румунія приймає гостей. 28-й всесвітій конгрес МСАТ у бухаресті

20.05.2002
Головна мета - забеспечити українських перевізників роботою

19.05.2002
Проблемы АсМАП в регионах Западной Украины

14.05.2002
Париж. ИНИЦИАТИВА УКРАИНСКОЙ ДЕЛЕГАЦИИ НАШЛА ПОДДЕРЖКУ

12.05.2002
ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ РАДИ АсМАП – ПОЧАТОК ПОКЛАДЕНО

12.05.2002
Единство целей и задач: Беседа с заместителем госсекретаря Министерства транспорта Украины Семеном Семеновичем Кроль

10.05.2002
ЛОГОТИП ПЕРЕВІЗНИКА НЕ Є РЕКЛАМОЮ

10.05.2002
ПРОБЛЕМЫ ПЕРЕВОЗЧИКОВ СНГ

23.04.2002
На благо членов АсМАП Украины

22.04.2002
Генеральная Ассамблея BSEC-URTA

19.04.2002
Украине нужны хорошие дороги

19.04.2002
Учебно-консультационный центр при АсМАП Украины проводит занятия

15.04.2002
НАША ТРАНЗИТНА СУСІДКА УГОРЩИНА

05.04.2002
Заметки о Центре подготовки "дальнобойщиков" при АсМАП Украины

20.03.2002
14 марта 2002 года Верховный суд Украины поставил последнюю точку в рассмотрении необоснованных претензий к АсМАП Украины

11.03.2002
Вторым вице-президентом АсМАП Украины назначен Ю.П. СОЛОВКОВ

02.03.2002
27 февраля в Варшаве состоялась встреча министра транспорта Украины Валерия ПУСТОВОИТЕНКО и вице-премьер министра, министра инфраструктуры Республики Польша Марека ПОЛЯ

25.02.2002
22 лютого 2002 року , Дарницький районний суд м. Києва Кириченко Н.О., при секретарі Корнієнко І.В. розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві справу за позовом АсМАП України до Костюченко Леоніда Михайловича про усунення перешкод

05.02.2002
30 січня 2002 року Вищий господарський суд України розглянув у відкритому судовому засіданні касаційну скаргу Асоціації Міжнародних Автомобільних перевізників України на рішення господарського суду м. Києва від 24.12.2001 у справі №23/660 за позовом АсМАП

01.02.2002
Проблемы перевозчиков - проблемы государства. Статья по материалам доклада президента АсМАП Украины Л.М. КОСТЮЧЕНКО




Учебно-консультационный центр   УГЦТС ЛИСКИ   Спеціальний підрозділ міліції охорони “Титан”
www.iru.org